.

.

A szoptatás Fedezze Fel, Soft Szoptatás Fedezi Erős Védelem Beállítása Pántok Lélegző Baba Ápolási Sálat Haza Szabadtéri Utazás(2)

A szoptatás Fedezze Fel, Soft Szoptatás Fedezi Erős Védelem Beállítása Pántok Lélegző Baba Ápolási Sálat Haza Szabadtéri Utazás(2)

HUF 953.10
Az áruk közül
A raktárban

【Többcélú Szoptatás Fedezze】Ez a puha, dupla rétegű, szoptatás borító célja, hogy szolgálja, különböző célokraKészült egy réteg pamut, majd egy réteg, szúnyogháló, akkor lehet használni, mivel mind az anya fedelét, majd egy baba szúnyogháló, amely multi-funkcionális védelem a baba. 【Állítható Pántok a Személyes Kényelem,】 Felvázoló egy állítható pánt design, ez a puha, szoptatás fedél lehetővé teszi, hogy beállítsa a hossza a heveder az ön egyedi igényeinek, biztosítva a kényelmes, biztonságos illeszkedés minden alkalommal. 【Erős Privát Védelem】Nem csak ez ápolási fedezi a magánélet szoptató anyák, de ez is kínál erős védelem, teljes mértékben lefedő privát alkatrészek, így egészül ki a nyugalmat, ha ápolási a baba a nyilvánosság előtt. 【Könnyen tisztítható, Tartós】A szoptatás fedezni lehet mosni, közvetlenül a mosógép, így könnyen tisztítható, illetve fenntartani.A tartós anyagok, ez a fedél használható sokáig nélkül visel el. 【Légáteresztő, Kényelmes】 Készült egy titkosított háló, jól 1mm nyílásokkal, ez a baba ápolási sál lélegző, anti-por, kényelmes viselet.A baba marad a hűvös, kényelmes szoptatás, így etetés a stressz-mentes élmény mind a kicsi.Specification Item Típus : Soft Szoptatás Cover Material : Pamut, Pet Poliészter Fiber Product Méret : Kb.1 in Package List1 x Soft Szoptatás Fedelét.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában