.

.

TENGTENGLINK Szőnyeg Puha Zsenília Fürdőszoba Szőnyeg csúszásgátló Zuhany Lábtörlő,17x24 Búza Ultra Víz Elnyelő Szőnyegek.

TENGTENGLINK Szőnyeg Puha Zsenília Fürdőszoba Szőnyeg csúszásgátló Zuhany Lábtörlő,17x24 Búza Ultra Víz Elnyelő Szőnyegek.

HUF 809.10
Az áruk közül
A raktárban

17"x24"Búza 【KÖLTSÉG-HATÉKONY】 TENGTENGLINK fürdőszoba szőnyegek használja a magasabb minőségű fonalat a jobb felhasználói élményt.A méret 17"x24" súlya körülbelül 1 Font (460g).A vastag pihe biztosítja a kényelmet, a láb. 【SZUPER NEDVSZÍVÓ】 A pihe magassága 1,5 hüvelyk gyorsan felszívja a nedvességet, a láb, a fürdőszoba továbbra is száraz, hosszú ideig. 【ANTI-SLIP ALSÓ】 Az alsó fogad el, HOT MELT RAGASZTÓ ANYAG, egy új technológia, amely lehet, hogy a szőnyeg csúszásgátló, stabil. 【ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ANYAG】 A fonal, a fürdőszoba szőnyeg anyaga újrahasznosítható üreges rost, amely környezetkímélőbb. 【ÉRDEKEL UTASÍTÁSOKAT】 Támogatás mosógépben mosható.Alacsony hőmérsékletű szárítás. 【TÖKÉLETES ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI RENDSZER 】 ügyfelek tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás a célunk.Ha bármilyen minőségi problémák, vagy nem elégedett a termékek kézhezvétele után az áruk, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.Biztosítunk feltétel nélküli vissza and exchange szolgáltatások.Készült nagy sűrűségű chenille rost, szuper nedvszívó.Amikor kimész a fürdőszobába, gyorsan magába szívja a nedvességet a lábát.Nem nedves a padló.Az alján a fürdőszoba szőnyeg PVC szivacs.Elnyeli a nedvességet, a láb lehet elszigetelt, nem hatol a mélybe.Az anti-slip hatása kiváló.Ügyfeleinknek ultra-nagy sűrűségű zsenília szőnyegek, a puha zsenília szövet miatt nagyon kényelmes lépés a csupasz lábát.Alkalmas minden család, akik szeretik az élet.Támogatja ismételt mosógép a mosógép.Több energia-megtakarítás, valamint a környezetvédelem.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában